Gatukonst men inte Graffiti

I September är det åter dags för The Night of Art. En fest för alla där Konstgallerierna och Museerna öppnar sina dörrar för allmännheten. Palmas gator fylls med artister, musik, uppträdanden och blir till en stor fest. Många av gallerierna visar också upp sina nya konstnärer och utställningar.

Har hört att detta ska vara kul så man får väl ta sig en sväng ner i folkhavet och kika runt lite. Har lagt upp en Kalender på Trymallorca-hemsidan där jag ska lägga in events på Mallorca och i Palma. Har ni tips så skicka dem gärna till oss – gå till kontakta oss!


Populära hotell på Mallorca

Universal Florida Hotel 3*
Magaluf

HSM Atlantic Park 4*
Magaluf

Portofino and Sorrento Apartamentos 2*
Santa Ponsa


Hotell från Zleeping hotels

0 Kommentarer på “Gatukonst men inte Graffiti”

Skriv gärna en Kommentar

Bloggsidor

  • Top Resor bloggar

Få Try Mallorca via E-post

Vi skickar ett mail de dagar då vi lagt in en nyhet, så vet ni att ni inte missar något.

Skriv in din E-postadress:

Senaste Nyheterna