Semana Santa / Påsk i Palma de Mallorca

Detta är tydligen hur folk ser ut på gatorna i Palma de Mallorca när de firar påsk. Det har inget med KKK att göra så tro inte det, men läskigt är det ändå måste jag säga. Får se om jag vågar mig ut och titta på spektaklet eller om jag nöjer mig med tidigare års foton på nätet. Vad gäller vädret här i Palma så har det varit riktigt soligt och fint i flera dagar nu men idag så verkar det komma in ett rejält åskoväder så man får väl bara hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom!

Se mer väder här


Populära hotell på Mallorca

HSM Atlantic Park 4*
Magaluf

Pil-lari Playa 3*
Playa de Palma

HM Jaime III 4*
Palma Stad


Hotell från Zleeping hotels

0 Kommentarer på “Semana Santa / Påsk i Palma de Mallorca”

Skriv gärna en Kommentar

Bloggsidor

  • Top Resor bloggar

Få Try Mallorca via E-post

Vi skickar ett mail de dagar då vi lagt in en nyhet, så vet ni att ni inte missar något.

Skriv in din E-postadress:

Senaste Nyheterna