Är du svensk och Bloggar från Utlandet?

7Jun - 2 - I Bo på Mallorca
Uppdatering: Tjänsten som vi använde lades ner så tyvärr finns inte listan kvar. Men hör gärna av er ändå om ni har en blogg och bor utomlands!

För att samla oss Svenskar som Bloggar från Utlandet på ett ställe så har jag startat en topplista där man kan lägga till sin blogg och listas med andra Svenskar som också bloggar utanför Sveriges gränser.

Topplistan är ny och därmed är det få bloggar med men jag hoppas och tror att det kommer att växa ganska snabbt!
Om du vill att fler ska hitta till din blogg och du liksom jag bloggar från utlandet så lägg till din blogg ( det är självklart gratis ) så får ni per mail en länk som ni lägger in på er blogg så att era besökare räknas och ni visas i resultatlistan. Svårare än så är det inte!!!
Facebook Comments

2 thoughts on “Är du svensk och Bloggar från Utlandet?”

  1. Hej, härligt det ser ut! Delar själv min tid och boende mellan Fuengirola och Torrevieja och hittade precis denna sida när jag sökte på Spanien. Tänkte tipsa om er sida/blogg på forumet där jag håller till och är en känd figur, http://www.spanienforum.se. Där samlas alla vi som bor i solen! Titta gärna in där och säg hej, kul med alla som berättar om sitt liv i Spanien!

    Gott nytt och god fortsättning på nya året!
    /Peter

  2. Hej Peter,

    Låter inte så tokigt, Ska ta mig en titt på sidan och forumet också, tack för tipset!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.