Brownies som jag inte ätit – Tarpas

15jul - 2 - I Mat och Dryck

Surfade lite och letade efter någon ny restaurang att testa i Palma och hittade i alla fall rätt ställe att ta efterrätten på. Tarpas som ligger i närheten av el Corte Ingles verkar ha lite blandad mat (Tapas tror jag visst det kallas här nere) men är också duktiga på kakor och tårtor som Brownies, morotskakor, citrontårtor osv och har således slagit ihop de spanska namnen tapas och tartas till Tartas. Tror jag ska testa den, eller ser inte denna Brownien god ut?

Några godbitar från Tarpas
Några godbitar från Tarpas

Mer info om deras mat och annat finns på deras hemsida www.tarpas.es

Adress: C/ Costa I Llobera 20 Palma.

Facebook Comments

2 thoughts on “Brownies som jag inte ätit – Tarpas”

  1. Såg gott ut! Perfecto Crocante tycker jag såg ännu bättre ut än brownien så den skulle jag prova om jag kunde!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.