Rafael Nadal gör reklam för Mallorca

19jan - 0 - I Nyheter

Mallorca går som vanligt hem hos svenskarna och säljer bra precis som tidigare år enligt en pressrelease från Ving. För att försäkra sig om att inte tappa sina turister skrev Mallorca nyligen ett reklamkontrakt med den världsberömde tennisspelaren Rafaen Nadal. Nadal som ju är född och uppvuxen på ön får ca $8,3 miljoner dollar för att göra reklam för sin hemvist. reklamen kommer dock förmodligen inte gynna den svenska försäljningen av resor till Mallorca då den främst kommer att visas i Tyskland, USA, Storbritannien och Spanien.(läs artikel på tennistalk.com)

Nadal är för tillfället också världens högst rankade tennisspelare, vilket väl bör uppmärksammas! www.atpworldtour.com/3/en/rankings. Läs mer om Rafael Nadal på hans egen hemsida www.rafaelnadal.com

Facebook Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.