Try Mallorca på Twitter och Bloggy

1feb - 1 - I Nyheter

Numera kan ni även hitta Try Mallorca på mikrobloggsajterna twitter.com och Bloggy.com. För er som inte vet vad en mikroblogg är så kan man kort förklara det som en blogg i mikro format. Det vill säga att texterna är kortare (Max antal tecken för ett inlägg är 140) och tanken är att man med dessa mikrobloggar ska kommunicera vad som händer NU, i twitters fall så förklarar de idéen genom att säga att man med sina inlägg svara på frågan ”What are you doing?”

Så, om ni har konto på twitter eller Bloggy så sök gärna upp och lägg till trymallorca, om ni inte har något konto och heller inte vill skaffa något så kan ni följa det som skrivs här i menyn till höger.

http://trymallorca.bloggy.se
http://twitter.com/trymallorca

Hör gärna av er om ni bloggar från utlandet, vore intressant att läsa vad andra utlandssvenskar har för sig!

Facebook Comments

One thought on “Try Mallorca på Twitter och Bloggy”

  1. Riktig bra bilder va de. Rolig och intressant blogg också för en Mallorca älskare 😉 Fortsätt att uppdatera den 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.