Vädret bättre på Mallorca

18mar - 2 - I Väder

Äntligen börjar våren att komma här på Mallorca, regnandet har slutat för stunden och dagarna är soliga och varma. i söndags var det 27 grader i solen i Palma och den värmen har fortsatt sedan dess! har sett att endel turister tar sig ett dopp i havet redan, inte så konstigt om man kommer från tex Sverige där man accepterar låga badtemperaturer men för de flesta boende på ön är det inte baddags på länge.

15-dygnsprognosen från Accuweather visar idag soliga dagar fram till 27:e Mars även om temperaturen varierar så är regnet puts väck! Perfekta dagar för de som planerar att spendera tiden utomhus, kanske spela lite golf på någon av Mallorcas alla golfbanor.( Mallorcagolf i Expressen, Aftonbladet)

Facebook Comments

2 thoughts on “Vädret bättre på Mallorca”

  1. Härligt, om knappt ett dygn är jag på plats, detta var GODA nyheter för en värmetörstande svensk!

  2. Nästa vecka ska jag ner med min man och mina barn, vi hoppas såå att få lite sol och värme. Just nu ser det sådär halvbra ut…. 😐

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.