Nya flyglinjer från Sverige till Mallorca

19Dec - 4 - I Resa

Ryanair ska börja flyga mellan Göteborg-Palma 2 dagar i veckan från och med den 25 mars 2012. När City Airline nyligen gick ihop med Skyways så togs linjen till Mallorca bort, men nu ska Ryanair flyga från Göteborg istället. Ryanair kommer även flyga direkt till Mallorca från Västerås.

Facebook Comments

4 thoughts on “Nya flyglinjer från Sverige till Mallorca”

 1. När startar ni flygningarna från Västerås..vi är fyra vandringsintresserade som gärna åker med er till Mallorca från Västerås i slutet av april/början av maj. Tacksam för svar utresa onsdag/torsdag….hem tisdag.

 2. Hej Kristina,
  Vi är tyvärr ingen resebyrå och kan således inte hjälpa till med några biljetter till er och era vänner. Men jag har varit inne på Ryanairs hemsida och där finns nu biljetter till försäljning så har ni inte köpt ännu bör ni ta en titt där.
  MVH
  Try Mallorca

 3. Hej

  Ryan Air eller Norwegian + hyrbil är verkligen det rätta sättet att komma nära det riktiga Mallorca. Vi hyr ut vårt hus på http://juavert.wordpress.com som ligger i Felanitx på öns sydöstra del. Säg gärna vad du tycker.

  Mvh
  A

 4. Hej A
  Ja du har helt rätt! Framför allt är vi glada för att flyg som går hit direkt från Sverige och som gör det lättare att komma hit! Blir det dessutom billigt så är det ju ännu bättre!

  Vad gäller ön så är det som du säger inte alls fel med en hyrbil då det ger möjlighet att upptäcka så mycket mer.

  Fint hus!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.