Cimber Sterling i Konkurs idag

3maj - 0 - I Nyheter Resa

Det danska flygbolaget Cimber Sterling har idag begärts i konkurs. Alla flyg med bolaget från och med imorse klockan 06:30 är inställda. Cimber Air, som var bolagets ursprungliga namn, bytte namn i samma veva som man köpte upp de resterande delarna av det tidigare konkursdrabbade flygbolaget Sterling Airlines.

Anledningen till konkursen är att ägaren beslutat att inte längre finansiera Cimber Sterling och styrelsen har därför tvingats begära bolaget i konkurs. Begäran om konkurs inlämnades till tingsrätten i danska Sønderborg tidigt på torsdagsmorgonen.

Fler artiklar om Cimber Sterlings konkurs: Aftonbladet, Smålandsposten

Facebook Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.