Höghöjdsbanan Jungle Park

apr 22, 2023 | Aktiviteter

Vill du uppleva en spännande dag fylld av äventyr under din vistelse på Mallorca? Då är Jungle Parc det perfekta stället att besöka. Dessa tbå höghöjdsbanorna, belägna i Bendinat och Santa Ponsa, erbjuder ett spännande och utmanande äventyr för hela familjen.

Jungle Parc Junior i Bendinat är speciellt utformat för barn mellan 4 och 11 år, medan Jungle Parc i Santa Ponsa är mer utmanande och riktar sig till äldre barn och vuxna. Båda parkerna erbjuder olika nivåer av svårighet, så att alla kan ha kul och utmana sig själva i en trygg miljö.

Jungle Parc-parkerna har olika slingor med hängbroar, repbanor och lianer som leder från träd till träd. Du kan välja mellan olika svårighetsgrader och höjder och klättra upp till 14 meter över marken. Detta ger en otrolig utsikt över skogen och havet.

Parkerna är också utrustade med utbildad personal som hjälper till att säkerställa din säkerhet och ge instruktioner innan du går in i slingorna. Jungle Parc erbjuder också möjligheten att boka privata fester och gruppaktiviteter.

Att besöka Jungle Parc är en av de bästa aktiviteterna du kan göra under din vistelse på Mallorca. Det är en rolig och utmanande upplevelse som du kommer att minnas länge.