Binter NightRun Mallorca 2023: Upptäck den perfekta nattliga löparupplevelsen i Palma

maj 13, 2023 | Aktiviteter, Sport

Löpning och resor är en oslagbar kombination, och när det gäller Binter NightRun Mallorca 2023 finns det inget bättre sätt att utforska Palma på natten. Evenemanget återvänder i år med spännande lopp, inklusiva utmaningar och priser. Den 10 juni kommer löpare att samlas i Mallorcas huvudstad Palma för att delta i tre olika lopp – Milla Verde (1,7K), Vuelo 5K och Vuelo 10K. Oavsett om du vill springa för en god sak eller utmana dig själv i en längre distans, har Binter NightRun något att erbjuda för alla.

Milla Verde är en solidarisk lopp på 1,7 km som stöder Aspace (Association of Attention to Cerebral Palsy). Om du vill ha en kortare utmaning kan du delta i Vuelo 5K. För de som söker en längre sträcka kommer Vuelo 10K att ta dig till några av Palmas mest ikoniska platser som Parc de la Mar, Plaza de la Lonja och Castillo de Bellver. Och om du har någon form av funktionsnedsättning kan du delta gratis i något av loppen, i linje med evenemangets inkluderingspolicy.

Är du redo att flyga genom Palmas gator på natten? Registrera dig på evenemangets webbplats för att delta. Det är värt att notera att de första registreringarna har rabatterade priser. Så packa dina löparskor och upptäck Palma på natten med Binter NightRun Mallorca 2023.

Anmäl dig på Binter NightRuns Hemsida