Hello Kitty, Älska Palma och väggdekorationer

jul 15, 2008 | Shopping

Såg häromveckan en liten butik i Palma som hette ”I Love Palma” Jag tror det i alla fall för allt i butiken hade samma logo med text där det stod just ”I Love Palma”. Sådär lagom intressant butik om man bor hör men jag gissar att de säljer rätt bra till turister under sommaren i alla fall. Vill ni dit så låg den på Calle Jaime II. De har även en hemsida där man kan titta på deras produkter, dock verkar man inte kunna beställa på nätet, www.ilovespain.net

Såg också i en tidning att det fanns en butik som säljer kläder med Hello Kitty på allt. Även H&M har ju en del sådana grejer men i Sanrio Hello Kitty som butiken heter så finns det inte bara underkläder utan allt du kan tänka dig, linnen, väskor, smycken och tofflor, och allt har Hello Kitty tryckt på sig.

I veckan ska jag försöka ta mig till en butik på Santa Domingo 10 som heter Cuadros där man verkar kunna hitta lite schyssta väggdekorationer i olika varianter. Har på tok för mycket fula väggar att dölja så förhoppningsvis hittar jag något bra där. Mer information om butiken kan ni se på deras hemsida www.cuadros-lifestyle.com.