Hitta din nästa vattenaktivitet på Mallorcas stränder

apr 8, 2023 | Aktiviteter

Är du sugen på att testa på några vattenaktiviteter under semestern på Mallorca? Då har du kommit till rätt ställe! Från jetskiing och flyboarding till trampbåtar, bananbåtar och donuts, det finns mer än tillräckligt med vattenaktiviteter för att underhålla dig och din familj under sommarmånaderna (april-oktober).

De mer kommersiella stränderna och marina områdena brukar erbjuda vattenaktiviteter. I västra delen av ön kan du prova på Magaluf, Santa Ponça och Palma Nova. I norr finns det gott om aktiviteter att delta i runt Alcúdia och Port de Pollença’s stränder. Du kan ha svårt att hitta sådana aktiviteter på öns östkuststränder, eftersom de är mindre och lugnare destinationer. Du hittar också volleybollnät på vissa av de större stränderna på ön, som är tillgängliga för allmänheten att använda. Detta är en utmärkt spontan aktivitet för familjer som vill sträcka på benen och ta en paus från solstolarna.

För dem som söker spänning kan du prova på att köra en jetski i det kristallklara vattnet, eller testa dina färdigheter med att åka vattenskidor eller wakeboard. För en roligare och mer avslappnad upplevelse kan du hyra en pedalkajak eller prova på en bananbåt, som garanterat kommer att få dig att skratta och ha kul.

Men kom ihåg att alltid använda sunt förnuft och följa säkerhetsinstruktionerna när du deltar i vattenaktiviteter. Se till att du och din familj har på er flytvästar och lyssna alltid på instruktionerna från personalen på plats.

Så packa ner badkläderna och kom till Mallorca för att prova på några av de fantastiska vattenaktiviteterna som erbjuds på ön. Det kommer att vara en semesterupplevelse som du aldrig kommer att glömma!