Kayaking och kanotpaddling på Mallorca

apr 8, 2023 | Aktiviteter

Mallorca är en underbar plats för de som gillar att utforska havet och naturen. Detta kan göras på många olika sätt, men en aktivitet som har blivit alltmer populär de senaste åren är att paddla kajak eller kanot längs kusten.

Med Mallorcas stilla vatten och 300 dagar av solsken, är det en perfekt destination för en dag med paddling. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller en expert, dessa vattensporter är roliga och kan njutas av alla. Många stränder erbjuder timhyror för kajaker och kanoter. Men för de som vill ta det till nästa nivå, finns det också ett antal platser på ön som erbjuder kurser och guidade turer med certifierade guider.

Att paddla längs Mallorcas kust ger möjligheter att utforska de turkosa vattnen, hisnande klippor och gömda grottor och vrår. Under paddlingen kan du till och med få en chans att komma nära och personlig med några av öns fiskar.

Denna aktivitet är inte bara en bra träningsform utan också en unik möjlighet att uppleva naturen på ett annat sätt. Det ger dig chansen att uppleva havet från en annan vinkel och att se platser som du kanske aldrig har upptäckt annars.

Så om du planerar att besöka Mallorca och vill prova på något nytt och spännande, överväg att ge paddling en chans. Det är en upplevelse som garanterat kommer att ge dig minnen för livet.