Lyssna och lär dig Spanska

aug 13, 2007 | Språk


Har försökt olika sätt att lära mig spanska och hittat några olika alternativ. Dels en gammal gymnasiebok jag kommit över, dels några sidor på nätet. Men det alternativ som hitintills har varit bäst för min del var den kurs på band, Spanish with Michel Thomas, som jag fått låna där en Michel Thomas pratar och lär upp ett par elever i det Spanska språket samtidigt som jag lär mig. Enligt Michel Thomas filosofi ska man med denna kurs lära sig UTAN att läsa, anteckna eller medvetet memorisera. Efter att ha genomgått 20 av ca 80 delmoment måste jag säga att det faktiskt känns som en bra grej. Hittade även kurser i Tyska gjorda utan samma man, verkar vara en riktig Språkkille den där Michel Thomas.

Om det funkar så är det en ypperlig investering för alla som är nyfikna på att lära sig Spanska!

Sök på Kelkoo.se efter bästa pris på kursen om du är sugen!