Köpcentrum

FAN Mallorca Shopping

FAN öppnade i September 2016 och ligger öster om Palma centrum, strax innan man når flygplatsen. Köpcentrumet erbjuder shopping av mode, elektronik, sport och skönhet. Här finns också ett flertal restauranger. På FAN finns också en Biograf.

Urval av butiker: Carrefour, Decathlon, Media Markt, Vacker, H&M, Flying Tiger, Primark.

Hemsida: www.fanmallorca.com


Porto Pi

Porto Pi ligger i västra Palma och består av ett 2 våningar inomhus och utomhus två mindre våningar. Köpcentrumet erbjuder butiker med kläder, inredning, leksaker, hemelektronik samt mat på Carrefour.

Det finns en biljardhall, biograf samt Mallorcas största Casino.

Urval av butiker: Müller, Zara, Zara Home, Carrefour, Pull & Bear, Expert, Massimo Dutti, The Phone House.

Hemsida: www.portopicentro.es


 

Mallorca Fashion Outlet (Fd. Festival Park)

Mallorca Fashion Outlet en bit utanför Palma erbjuder inte bara shopping utan även en hel del nöje och aktiviteter. Många stora varumärken finns representerade här med egna outlet-butiker så oavsett om man vill ha nya badkläder, jeans eller en finare klänning så finns det chans att fynda här. Några av de många varumärken som finns är Levi’s & Dockers, Lacoste, Nike, Desigual, Camper och Desigual.
Förutom shoppingen så finns här flera restauranger, Biograf, en gokartbana innomhus och ett gäng andra aktiviteter för den som har shoppat klart.

Hitta hit:
Autopista PM – 27, Palma – Inca
Kör från Palma mot Inca och ta första avfarten mot Santa María. För att få bästa vägbeskrivning rekommenderar vi Mallorca Fashion Outlets hemsida där de med bilder och text visar hur och var ni ska åka!

Hemsida: mallorcafashionoutlet.com/en/