Upptäck den nya lyxen på Nobis Hotel Palma

maj 14, 2023 | Resa

Nobis Hotel Palma – en del av den högt ansedda Nobis Hospitality Group, öppnar sina dörrar sommaren 2023 och bjuder in gäster att uppleva en ny dimension av lyx. Med 37 rum och sviter, in-house restaurang och bar, en magnifik lounge, en solterrass med solstolar, en takterrass och ett avkopplande SPA – allt designat av prisbelönta inredningsarkitekter på Wingårdhs – är Nobis Hotel Palma den perfekta destinationen för de som vill ha en förstklassig upplevelse i Palma.

Hotellet är inrymt i en av Palmas äldsta och mest historiska byggnader, som dateras ända tillbaka till 1100-talet när det ursprungligen byggdes som ett muslimskt palats under den medeltida islamiska eran på Balearerna. Hotellet är beläget på Carrer de les Caputxines i en lugn del av den charmiga gamla stan. Här finns en perfekt balans mellan traditionell arkitektur och modern design, vilket ger en unik atmosfär som är svår att hitta någon annanstans.

Gäster som bor på Nobis Hotel Palma har nära till många av Palmas finaste restauranger, sevärdheter och must-sees. Njut av en promenad i de pittoreska gränderna, besök Palma-katedralen eller utforska de fantastiska museerna och konstgallerierna. Efter en lång dag med sightseeing kan gästerna koppla av på solterrassen eller ta en uppfriskande drink i baren innan de njuter av en utsökt middag på restaurangen.

Enligt hotellets egen hemsida är Nobis Hotel Palma det perfekta valet för dem som söker en unik och avkopplande upplevelse med förstklassig service och modern design. Det är ett hotell som kommer att imponera på alla typer av resenärer, oavsett om du reser med familjen eller planerar en romantisk weekendresa.

Kort om Nobis Hospitality Group
Nobis Hospitality Group är en familjeägd hotell- och restauranggrupp som grundades 1987 av Alessandro Catenacci. Gruppen inkluderar förstklassiga hotell, restauranger, barer, nattklubbar och mötes- och eventlokaler i Stockholm och internationella marknader. Många av Nobis Hospitality Groups platser är belägna i anmärkningsvärda, historiskt framstående och ansedda platser.

Nobis Hospitality Group är varken en kedja eller en franchisegrupp. Varje hotell, restaurang, klubb och lokal i gruppen har sin egen distinkta personlighet, baserad på sin individuella historia och tradition.

Alessandro Catenacci beskriver sin vision som att ha hotell och restauranger som är mycket stilfulla, extremt bekväma och med högsta möjliga kvalitet i varje aspekt, men utan onödiga gimmicks och den snobbistiska attityd som fortfarande alltför ofta associeras med lyx runt om i världen.