Upptäck den pulserande konstscenen i Palma under Art Palma Summer

jun 6, 2023 | Aktiviteter

Palma är känd för sin rika kulturella scen och sina fantastiska konstgallerier. Varje år kommer konstälskare från när och fjärran för att uppleva den levande konstvärlden som staden har att erbjuda. Ett av evenemangen på Palmas konstkalender är Art Palma Summer som hålls 9 Juni, en festival som lockar moderna konstnärer från hela världen.

Arrangerad av Art Palma Contemporani, en förening som består av de främsta konstgallerierna i Palma, erbjuder Art Palma Summer en imponerande uppsättning av konstutställningar och evenemang. Med mer än ett dussin gallerier och utställningsplatser som deltar kan besökarna upptäcka olika trender inom lokal och internationell samtida konst.

Art Palma Summer har etablerat sig som ett av de främsta årliga evenemangen för samtida konst i Palma. Tillsammans med Art Palma Brunch på våren och La Nit de l’Art senare på sommaren sätter evenemanget fokus på konstens betydelse och bidrar till att stärka Palmas ställning som en kulturell destination av högsta kvalitet.

Om du är en konstälskare eller bara nyfiken på att utforska den pulserande konstscenen på Mallorca, är Art Palma Summer en händelse du inte får missa. Ge dig själv möjligheten att upptäcka spännande verk av etablerade och framväxande konstnärer, och låt dig svepas med av den konstnärliga atmosfären som fyller Palmas gator. Vare sig du är en konstexpert eller en nybörjare, kommer du att hitta något som fångar ditt intresse och inspirerar till nya tankar och idéer.

Karta och detaljer finns på nedan PDF

http://artpalmacontemporani.com/pdf/Programa_artpalmasummer.pdf